Het is alweer 30 jaar geleden sinds Sam en Gert Bettens hun eerste album uitbrachten als K’s Choice. Om dit te vieren komt de band met een tour langs verschillende podia in Nederland. Al decennia weet K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in Nederland te veroveren. Het 30 jarig jubileum kan dan ook niet ongezien voorbijgaan. Naast de uitgebreide tour brengt de band een gloednieuw, krachtig rocknummer uit: ‘Time is a Parasite’.

De tour staat in het teken van alle K’s Choice hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar. Oude en nieuwe hits komen voorbij zoals ‘Not An Addict’, ‘Believe’ en Everything For Free’. Daarnaast is tijdens de tour een exclusieve vinylbox beschikbaar met daarin drie albums, een verzameling B-kantjes, onuitgebrachte tracks en natuurlijk de nieuwe single.

K’s Choice Tour 2023:

11 mei: Rotterdam, Maassilo
12 mei: Maastricht, Muziekgieterij
13 mei: Amsterdam, Paradiso
14 mei: Utrecht, TivoliVredenburg
16 mei: Nijmegen, Doornroosje
21 mei: Zwolle, Hedon
23 mei: Den Haag, Paard
24 mei: Groningen, De Oosterpoort
25 mei: Tilburg, 013
26 mei: Enschede, Metropool

Deel: