Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Robert Glasper @ TivoliVredenburg.

Concerttip woensdag 31 augustus: Robert Glasper @ TivoliVredenburg

Moeten we hem eigenlijk nog voorstellen? De man, de mythe, de legende: Robert Glasper. Hij werkte samen met o.a. Kendrick Lamar, Erykah Badu en Lalah Hathaway, sleepte drie Grammy’s binnen (met Black Radio 1 & 2 en Miles Ahead) en steelt met zijn mix van jazz, hiphop en soul de harten van tja… wie eigenlijk niet? In 2022 dropte hij een nieuwe plaat: ‘Black Radio III’. Dit keer laat hij geen enkel genre met rust. Jazz? Funk? Soul? Rock? Hiphop? Blues? Disco en pop? He’s got it all.

Deel: