Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Phoebe Bridgers @ AFAS Live.

Concerttip woensdag 20 juli: Phoebe Bridgers @ AFAS Live

De afgelopen jaren is Phoebe Bridgers niet meer weg te denken uit de indie scene. Na het uitbrengen van haar visitekaartje ‘Stranger in the Alps’ (2017), waaronder andere haar grote doorbraak ‘Motion Sickness’ op te horen is, heeft de zangeres zich definitief op de radar van menig indie liefhebber weten te zetten. Al snel volgden talloze samenwerkingen met de grootste pop-, rock- en indie iconen. Van Taylor Swift tot The 1975 en van The Killers tot haar samenwerking met Lucy Dacus en Julien Baker: de singer-songwriter heeft aan menig succesvol album een bijdrage geleverd.

Bridgers staat niet alleen bekend om haar intieme, melancholische muziek, maar ook om haar respectabele maatschappelijke betrokkenheid. Met haar geliefde covers van nummers als ‘Day After Tomorrow’ (Tom Waits) en ‘That Funny Feeling’ (Bo Burnham) haalde de muzikante geld op voor diverse goede doelen en maatschappelijke organisaties, veelal gericht op vrouwenrechtenorganisaties, waaronder de abortus fondsen in Texas.

Na haar voorgaande optredens in onder andere Theater De Roode Bioscoop te Amsterdam en haar show in Bonn, afgelopen maandag, maakt de zangeres zich nu op voor haar grootste eigen show in Amsterdam ooit. Op 20 juli 2022 staat Phoebe Bridgers in AFAS Live te Amsterdam. De Amerikaanse indie zangeres speelt haar grootste headline show tot dusver, deze zomer in AFAS Live. De tour staat voornamelijk in het teken van haar meest recente album ‘Punisher’ (2020) dat met veel lof werd ontvangen door het internationale publiek.

Deel: