Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: My Chemical Romance in Ahoy.

Concerttip donderdag 2 juni: My Chemical Romance in Ahoy

Het uit New Jersey afkomstige My Chemical Romance ging in 2013 uit elkaar, maar kondigde eind 2019 hun reünie aan, tot grote vreugde van hun fans. De band was in 2011 voor het laatst te zien in Nederland. My Chemical Romance kende grote successen met onder andere de singles ‘Helena’, ‘I’m Not Okay (I Promise)’, ‘Welcome to the Black Parade’, ‘Teenagers’ en ‘Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)’. De release van hun derde album ‘The Black Parade’ in 2006 katapulteerde de heren naar de eredivisie van de emorock – een status die ze altijd zijn blijven behouden.

Deel: