Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst…

Het begon wat te regenen toen Jennifer uiteindelijk besloot het restaurant binnen te gaan. Ze had Ishaan nu inmiddels al lang genoeg laten wachten en wilde niet dat hij het gevoel kreeg dat ze niet in hem geïnteresseerd was. Schoorvoetend deed ze de deur open van het restaurant, waarna een medewerker direct op haar afstapte. Ze noemde haar naam en zei dat er iemand op haar zat te wachten.

Ishaan zag vanuit zijn ooghoeken dat de deur van het restaurant open ging en keek snel op. Daar was ze, een kleine glans in haar haren, veroorzaakt door de druppels van de net aangevangen regen. Zijn adem stokte in zijn keel, wat zag ze er mooi uit. Nog mooier dan toen zij hem snel haar telefoonnummer in zijn hand drukte. Hij zou zijn uiterste best doen om haar een fijne avond te bezorgen. Dat was ze wel waard.

Ze werd naar het tafeltje van Ishaan begeleid en toen de twee elkaar bijna konden aanraken kruisten hun blikken elkaar vluchtig. Beiden keken snel weg om maar niet te hoeven blozen. Haar jas werd aangenomen door de ober, die haar jas netjes ophing op een hangertje. Ze ging snel zitten en hoorde op de achtergrond een nummer dat ze herkende. Die hoorde ze al eerder op de New Friday Music Maxazine playlist op Spotify. Die werd vanavond ook nog geupdate. Maar ja, voor nu had ze andere plannen. Die lijst zou ze vanavond wel luisteren als ze naar huis ging. Als ze al naar haar eigen huis zou gaan, natuurlijk.

Ishaan stond snel op en gaf haar een korte omhelzing en een kus op de wang. Haar hartslag ging omhoog en voor even leek het alsof alles om haar heen stopte met bewegen. Zelfs de muziek op de achtergrond leek even te blijven hangen. Die nieuwe playlist zou morgen wel komen, bedacht ze. Voor nu eerst andere zaken. De nieuwe nummers van Metejoor, Meskerem Mees, Maris, Luka, Oscar and the Wolf moesten maar even wachten. Ze ging zitten en zwijmelde helemaal weg in Ishaan’s ogen…

Deel: