Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pennywise in Effenaar.

Concerttip vrijdag 27 mei: Pennywise in Effenaar

West Coast punkband Pennywise is al jaren één de grotere namen in de internationale punkscene. Met punkrock anthem ‘Bro Hymn’ verwierf de band een belangrijke plek in de punkhistorie en een hondstrouwe wereldwijde fanbase. De band kenmerkt zich door een energieke mix van melodieuze punk en snelle hardcore waardoor de band al ruim 30 jaar elk festival en poppodium plat weet te spelen! In 2018 bracht de band nog hun album ‘Never Gonna Die’ uit.

Deel: