Rob de Nijs maakt de nieuwe datum van zijn afscheidsconcert bekend. De Nederlandse zanger is op 22 juni voor de laatste keer op de bühne te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Rob de Nijs

De show ’t Is Mooi Geweest stond oorspronkelijk gepland voor 10 april, maar werd uitgesteld doordat De Nijs in het ziekenhuis belandde met corona.

Op Instagram schrijft de zanger: “Ik ben blij jullie te vertellen dat we een nieuwe datum hebben gevonden voor mijn allerlaatste concert: woensdag 22 juni 2022. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hier hoef je niks voor te doen. Tickethouders ontvangen info over wanneer je bijvoorbeeld verhinderd mocht zijn. Hopelijk tot gauw.”

’t Is Mooi Geweest-concert luidt het einde in van de livecarrière van de 79-jarige De Nijs. De zanger heeft de ziekte van Parkinson, waardoor optreden steeds moeilijker wordt. Vorig jaar was het afscheidsconcert al te zien in het Antwerpse sportpaleis. De Nijs nam hiermee afscheid van zijn Belgische fans na een carrière van meer dan 60 jaar.

Foto (c) Josanne van der Heijden

Deel: