Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst…

De hele week had Jennifer op spitzen gelopen. Haar hartslag had gemiddeld zeker op het dubbele gelegen dan wat normaal voor haar was. Zelfs in rust in de driedubbele digits zou best mogelijk zijn geweest. Als vanzelf had ze de hele week haar route verlegd. Alles om niet langs de koffiebar te hoeven lopen. Alles om het risico te lopen hem te vroeg terug te zien. Voordat hij haar gebeld zou hebben. Ze wist bijna zeker dat hij zou gaan bellen. Het was een soort zekerheid die als vanzelf haar doen en laten stuurde. Geen twijfel mogelijk. Dat waas ook wel eens een fijn gevoel voor de verandering. Het moment dat ze hem haar briefje in zijn handen had gedrukt. Het met haar favoriete parfum doordrenkte en daarna zorgvuldig gedroogde papiertje met daarop haar telefoonnummer geschreven ging over van haar hand in de zijne. Ze had zijn sterke handen even gevolgd toen hij zijn hand opende om het papiertje vervolgens erin vast te houden.

Het was wat onhandig om de volgende tramhalte te pakken, ze moest toch een kleine 500 meter verder lopen, maar het was haar heel wat waard om nu even ongezien te blijven. Mocht ze nooit meer gebeld worden dan zou ze haar volledige ochtendroutine om moeten gooien om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat ze hem nooit mee zou tegenkomen. De schaamte zou te erg zijn.

Terwijl ze haar oordopjes in haar oren bracht om naar de nieuwe Spotify Maxazine België Playlist te luisteren kwam de tram verderop net de hoek omgereden. Ze zette het volume een klein beetje harder. Heerlijke nieuwe muziek om het weekeinde mee te beginnen. Deze week stonden er onder meer nieuwe tracks op van Maksim, Ramzi, Willy Organ, Cleymans & Van Geel en meer.

Haar telefoon ging over. Haar hartslag schoot omhoog. Ze ging hem opnemen.

Deel: