De nieuwe single van Eefje de Visser heet ‘Startschot’. Volgens Eefje “een viering van het menselijk instinct, vruchtbaarheid en langdurige liefde.” De single is de laatste in een serie losse tracks, die Eefje op 15 april uitbrengt als EP: ‘Blauwe Regen’. Op de EP, die ook op 10 inch vinyl verschijnt, staan naast ook ‘Storm’, ‘Golven’ en remixen door Joe Goddard en Weval.

Eefje viert de release van haar EP met twee ‘Blauwe Regen’ EP Events, in een exclusieve samenwerking met Kinepolis. De events vinden plaats op woensdag 13 april in Kinepolis Gent (België) en op vrijdag 15 april in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze avond speelt Eefje een korte set, doet ze een signeersessie en wordt een audiovisueel kunstwerk vertoond dat Eefje maakte met lichtkunstenaar Nick Verstand.

Vanaf eind april hervat Eefje haar Bitterzoet-clubtour, die door corona meermaals werd uitgesteld. Tot en met november speelt ze shows in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Op zondag 19 juni staat Eefje op Pinkpop en op vrijdag 19 augustus op Lowlands.

Deel: