The Streamers hebben een tweede show in het Olympisch Stadion aangekondigd. De populaire band staat ook op vrijdag 16 september op het podium in Amsterdam. Begin deze week maakten de bandleden tijdens een persconferentie bekend dat ze op zaterdag 17 september voor het eerst live op zullen treden voor publiek. De 30.000 kaarten voor deze show gingen vanochtend om 10.00 uur in de verkoop maar waren binnen 20 minuten uitverkocht. De verkoop voor de extra show is per direct gestart.

In een eerste reactie reageert Frank Lammers, manager van de band, niet geheel verbaasd: “Dat het eerste live optreden van The Streamers in een razend tempo is uitverkocht komt voor mij als manager natuurlijk niet als een verrassing maar ik moest vanochtend wel snel wat belletjes doen om een extra dag te regelen. Het wordt een heel mooi feestje, wat we dankzij deze extra show met nóg meer mensen kunnen vieren”. Kraantje Pappie, die verantwoordelijk is voor de merchandise van de band, vult aan: “Natuurlijk zijn wij als band wel verrast door de enorme vraag en trots dat zoveel mensen naar ons eerste concert zullen komen. Aan iedereen die een kaartje heeft gekocht wil ik wel meegeven dat er ook hoodies verkrijgbaar zijn. Dan heb je ook meteen je outfit klaar voor de show!”

The Streamers werden in korte tijd populair dankzij de online concerten die gratis te volgen waren in de lockdown periode. Naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en De Efteling keken in totaal 7.5 miljoen mensen. The Streamers bestaan naast manager Frank Lammers uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en Emma Heesters. Op 16 en 17 september staan al deze artiesten tegelijk samen op het podium van het Olympisch Stadion.

Deel: