Jebroer en Harris & Ford werken opnieuw samenen brengen hun nieuwe single ‘Bloody Mary’uit. Eerdere singles zoals ‘Mutter’ en ‘The Master’ werden meer dan 20 miljoen keer gestreamd en behaalden grote successen. De nieuwe track is een absolute knaller dat net op tijd voor Halloween voor de nodige ‘spooky vibes’ zorgt. In de video jaagt de griezelige zombie Jebroer, influencers (zoals Fraasie en Piet Junior) de stuipen op het lijf. ‘Bloody Mary’ is uitgebracht door ROQ ’N Rolla Music, bekend van de grote successen van onder meer Outsiders, Snelle en Paul Elstak.

Jebroer domineerde de hitlijsten met nummers als ‘Kind Van De Duivel’, ‘Symphony’ en ‘Mutter’. Niet alleen in Nederland behaalde hij grote successen. Zijn nummers zijn namelijkniet alleen erg geliefd in België en Duitsland, ook verovert hij inmiddels Oostenrijk en Zwitserland. Jebroer is een veelgevraagd artiest op de meest iconische (internationale) festivals. Met meer dan 400 miljoen streams en views en 2 miljoen maandelijkse luisteraars heeft Jebroer zijn internationale voetafdruk gezet.

Als een van de meest succesvolle dj-duo’svan Oostenrijk hebben Harris & Ford met meer dan 250 miljoen streams een internationaal statement gezet. Met wereldwijde hits als ‘God Save The Rave’, ‘Freitag Samstag’ en ‘Moskau’ werkten ze samen met grote namen zoals Scooter, Brennan Heart, Blasterjaxx en vele anderen.

Deel: