De Britse band Bastille geeft in 2022 een concert in Vorst Nationaal in Brussel. Het concert is onderdeel van de ‘Give Me The Future Tour 2022’, die verschillende grote steden aandoet.

Tijdens deze shows krijgen fans de kans om het langverwachte vierde album van de band, genaamd ‘Give Me The Future’, voor het eerst live te horen. Dan Smith zegt hierover: “We’re all massively excited to head out on tour with this new album that we love. After everything that’s happened over the last couple of years, we’re buzzing to play for everyone at these brilliant venues and can’t wait to have some fun back on the road again… here’s to gigging in 2022.”

‘Give Me The Future’ komt op 4 februari uit. Het album onderzoekt zowel de mogelijkheden van nieuwe technologie als de donkere kant van levens die online worden geleefd, is zowel speels en leuk als dat het je aan het denken zet, is zowel dystopisch als dansvloervriendelijk en zo elektronisch als Bastille altijd is geweest. Het album neemt ons mee naar een sci-fi wonderland zonder beperkingen – elk nummer een ander dansbaar droomlandschap, een plek waar je heen en weer kunt reizen in de tijd om iedereen te zijn, alles te doen en een nieuwe golf van technologie te omarmen die ons in staat stelt om ons te verliezen in onze verbeelding.

Het viertal heeft een reputatie opgebouwd als een van ’s werelds meest indrukwekkende livebands. In de zomer was Bastille headliner op niet één maar twee Britse festivals – Latitude en Standon Calling, en speelde de band nog twee uitverkochte shows op het Hampton Court Palace Festival. Met meer dan 11 miljoen verkochte platen, 6 UK Top 40-singles en 1,5 miljard videoweergaven, blijft Bastille een van de meest gestreamde bands ter wereld.

Op zondag 3 april staat Bastille in Vorst Nationaal in Brussel voor een concert.

 

Deel: