Navarone is terug met nieuwe muziek. ‘Keep On Running’ is na ‘Can’t Love’ de tweede single van het nieuwe album van Navarone, dat volgend jaar uitkomt. ‘Keep On Running’ is volgens zanger Merijn van Haren “een stevige rocksong met een anthem-achtige vibe”. Het nummer gaat over de strijd op leven of dood waarmee zijn moeder te maken kreeg.

Merijn: “Een strijd die ze gelukkig heeft weten te winnen. Als band wilden we van dat gegeven iets groters maken. Ieder mens voelt zich wel eens gevangen in zichzelf, of dat nu door je eigen toedoen is of door factoren van buitenaf. Keep On Running is een song waarin hoop, motivatie en doorzettingsvermogen schuilgaan. Geen genoegen nemen met de situatie waarin je zit, maar er uitbreken en doorknallen: keep on running. Moge het u inspireren!”

Op donderdag 4 november start Navarone hun clubtour in de Metropool in Hengelo.

Tourdata Navarone:

04 Nov 2021 Metropool Hengelo
12 Nov 2021 Neushoorn Leeuwarden
17 Nov 2021 LuxorLive Arnhem
18 Nov 2021 Grenswerk Venlo
25 Nov 2021 Gebr. De Nobel Leiden
26 Nov 2021 De Vorstin Hilversum
01 Dec 2021 Victorie Alkmaar
02 Dec 2021 Bibelot Dordrecht
10 Dec 2021 De Pul Uden

Deel: