Tremonti komt naar Nederland! Na de release van zijn nieuwste album ‘Marching In Time’, komt de band rond frontman Mark Tremonti in februari voor twee concerten naar Nederland. Tremonti, naast Mark bestaande uit Eric Friedman (gitaar), Tanner Keegan (bas) en Ryan Bennett (drums), trapt hun tournee op 15 januari af in Bristol (UK) en sluit deze op 11 februari af in Praag.

Mark Tremonti is geen onbekende in het vertellen van verhalen in zijn liedjes. Gedurende zijn jaren bij toonaangevende bands als Alter Bridge en Creed en meest recentelijk zijn soloband, is Mark nooit afgestapt van zijn liefde voor het schrijven van gedenkwaardige nummers. Met zijn vijfde album ‘Marching In Time’ lijkt de band deze trend voort te zetten. Muzikaal putten ze uit hun liefde voor heavy rock en de onderwerpen van de songs komen uit de actualiteit van het afgelopen jaar. Was voorganger ‘A Dying Machine’ een algemeen conceptalbum met donkere sentimenten en verhalen, ‘Marching In Time’ ontpopt zich als een geladen rock/metal plaat die de luisteraar meeneemt op 12 individuele reizen.

Van de stuwende drumbeat van opener ‘A World Away’ tot de epische afsluiter ‘Marching In Time’ is het nieuwe album een reflectieve kijk op de wereld om ons heen vandaag de dag. Hun ongeĆ«venaarde muzikaliteit vloeit door het album wat goed te horen is op nummers als ‘Thrown Further’, ‘In One Piece’ en het tot nadenken aanzettende ‘Would You Kill’.

Tremonti komt op 5 februari in De Boerderij in Zoetermeer en een dag later, op 6 februari in Hedon, Zwolle.

Deel: