Met zijn mix van Tech House en Techno kan de uit Antwerpen afkomstige Cry-O vrij uniek worden genoemd. De muziek producer wordt in het maken van zijn muziek geïnspireerd door house, maar ook door rockartiesten als Dream Theater, Placebo en Biffy Clyro, maar ook de electro van The Subs en The Prodigy, alsmede de new wave van Front 242.

De producer uit Antwerpen vergeet zijn Vlaamse invloeden dus zeker niet bij het produceren van zijn eigen muziek. Toch is het doel van Cry-O juist om een eigen geluid te brengen, dat uniek en intrigerend is, in een tocht op zoek naar de perfecte sound.

Zijn nieuwste single, ‘Guided Feelings’ laat ook duidelijk horen dat de producer niet snel in een hokje is te duwen. Stampende beats, op een manier die hypnotiserend door je speakers dreunen, brengen de luisteraar in een trance die uren door kan gaan.

Deel: