Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Madonna.

De Blond Ambition World Tour die Madonna gaf in 1990 is een tour die bij de fans het meest tot de verbeelding spreekt. De zangeres was een van de eersten die popmuziek mixte met een bewegend decor en choreografie. De tour deed 27 steden aan en startte in Japan om vervolgens door te stomen naar de USA, Canada en diverse Europese landen waaronder Nederland op 24 juli 1990 (De Kuip te Rotterdam).

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Madonna live @ Blond Ambition World Tour (1990).

Deel: