De multi-getalenteerde producer Lex Mars is niet bang is om te breken met muzikale regels en verlegt het liefst de grenzen van onze perceptie met zijn diep gelaagde en goed gemaakte producties. De drive, focus en vasthoudendheid van de Italiaan hebben hem ertoe gebracht om uit te groeien tot een meedogenloze en opkomende kracht in het onafhankelijke circuit. Lex Mars maakt muziek die wordt gedreven door een verlangen om zijn verhaal op zijn manier te motiveren, te inspireren en te vertellen.

Lex Mars begon zijn reis eind jaren 90 door te experimenteren met verschillende geluiden in EDM, Alternative,
Electropop, Hiphop, Bubble Gum en Happy Hardcore. In 1999 behaalde hij met Althea enkele online hits, om zich plotsklaps terug te trekken uit de muziek.

Nu in 2021 is Lex Mars terug, en dat was eerder dit jaar al te horen op ‘Black Knight’. De muzikant probeert zich in het nieuwe decennium te vernieuwen en vervolgt zijn reis nu met ‘Mystic Gold’, zijn nieuwste single. Hierop gebruikt de Italiaan zijn ervaring van de laatste jaren, waarbij hij tussen zijn werk in de horeca door muziek maakte voor videogames en remixes voor andere artiesten.

Deel: