Anne-Marie heeft haar langverwachte tweede album ‘Therapy’ uitgebracht. Het is een verzameling van 12 nummers waarin de Britse popster eerlijk en openhartig is. Anne-Marie schreef het album met onder andere Max Martin, Raye, Ed Sheeran en Nathan Dawe.

Eerder bracht Anne-Marie al de single ‘Our Song’ met Niall Horan uit. Afgelopen week is haar nieuwe single ‘Kiss My (Uh Oh)’ met Little Mix verschenen. De track gaat over het bevrijdende gevoel van het weglopen uit een toxic relatie. Daarnaast bevat het nummer een sample van Lumidee’s R&B klassieker ‘Never Leave You (Uh Oh)’. Bekijk hieronder de videoclip, die geïnspireerd is op de gezamenlijke liefde van Anne-Marie en Little Mix voor de film ‘Bridesmaids’.

Over Anne-Marie

De Britse popsensatie Anne-Marie is sinds haar debuutalbum ‘Speak Your Mind’ (2018) niet meer weg te denken uit de popmuziek. Ze heeft al behoorlijk wat hits op haar naam staan waaronder ‘Rockabye’ met Clean Bandit en ‘FRIENDS’ met Marshmello. In 2018 werd Anne-Marie zelfs uitgeroepen tot de best-verkopende upcoming artiest van de UK. Haar hit ‘Birthday’ was het begin van een nieuwe era, waarna in januari 2021 ‘Don’t Play’ verscheen. Anne-Marie’s missie is om met muziek de kracht van zelfliefde te verspreiden.

Deel: