Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Supertramp.

In 1983 gaf de Britse band Supertramp een concert in München. Dit concert was met recht een van de meest gedenkwaardige shows in de geschiedenis van de band omdat Roger Hodgson tijdens dit concert zijn vertrek aankondigde. In München bracht Supertramp een keur van hits waaronder ‘Breakfast In America’, ‘It’s Raining Again’, ‘Give A Little Bit’, ‘Logical Song’, ‘Dreamer’, ‘Fool’s Overture’ en ‘School’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Supertramp live @ Munich, Germany (1983).

Deel: