Deze zomer geven de twee iconische podia mts Dance Arena en No Sleep Novi Sad van 8 tot 11 juli 2021 een nieuwe dimensie aan de festivalervaring op EXIT Festival. Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T en Magdalena zijn bevestigd voor de mts Dance Arena, en Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel en Roman Flügel zullen te zien zijn de No Sleep Novi Sad stage.

De Belgische techno titaan Amelie Lens is één van de meest geliefde headliners van de mts Dance Arena van de afgelopen jaren. Ze experimenteert met old school tapes en haar “unieke pure vorm van tijdloze techno” zorgde voor een legendarische status en fans over de hele wereld. Naast haar zal Maceo Plex de Dance Arena betreden. Hij benoemde herhaaldelijk dat EXIT één van de beste festivals ter wereld is, waarbij hij eveneens vertelde dat dit ook “de enige plek is waar hij nog plankenkoorts heeft”. Servisch techno ambassadeur Tijana T is ook van de partij, net als Magdalena en Andrew Meller B2B, Johannes Brecht live en Bona Fide. Hiermee is het programma voor EXIT’s monumentale Dance Arena podium compleet. De nieuwe artiesten voegen zich bij Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomon, Boris Brejcha, Honey Dijon, Medusa, Artbat en vele anderen.

Voor No Sleep Novi Sad bevestigt het festival ook 17 nieuwe acts, waaronder Patrice Bäumel, een Nederlandse DJ met vele jaren ervaring, en de opkomende dj’s Farrago uit België en Adiel uit Italië. Ook Agents Of Time, de Duitse muzikale kameleon Roman Flügel, en de Nederlandse elektronische producer en componist Eelke Kleijn hun opwachting. Het NSNS-programma wordt verder verrijkt met optredens van Dejan Milićević, een b2b-set van de binnenlandse publieksfavorieten Vladimir Aćić en Filip Xavi, en de terugkeer van de Servische producer X-Coast. Ook opkomende artiesten krijgen de kans om op EXIT te draaien.

EXIT heeft ook het programma voor het regionaal bekende elektronicapodium Urban Bug afgerond met maar liefst 84 artiesten op vier festivalavonden. Hetzelfde geldt voor Gaia Experiment Trance, waarvan de line-up vandaag werd afrond met de aankondiging van de optredens van Species en Hardy Veles.

20e verjaardag van het EXIT Festival
De grootse viering van de 20e verjaardag van het festival wordt gehouden van 8 tot 11 juli 2021 in het Petrovaradin Fort, en optredens zijn al bevestigd door onder andere David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomon, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Medusa, Paul van Dyk, Artbat en Sheck Wes.

Deel: