Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Troye Sivan.

‘My My My!’ was de eerste uitgebrachte single van het album ‘Bloom’ en zijn tweede nummer 1-single in de Amerikaanse Billboard Dance Club Songs ranglijst. De jonge zanger heeft intussen een MTV Europe Music Award en Teen Choice Award op zijn naam staan. Ook als acteur timmert de popster, die op covers van diverse tijdschriften verscheen en meer dan zestien miljoen Spotify-luisteraars heeft, aan de weg. Zo is hij namelijk samen met Nicole Kidman en Russell Crowe te zien in de film ‘Boy Erased’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Troye Sivan live @ Lollapalooza, Chile (2019).

Deel: