Smartlap-zangeres Sophie Straat bracht samen met Goldband een toekomstige Nederpop-klassieker uit met een activistisch randje. Tijdens deze show komt Sophie dan ook lekker meedoen met Goldband! Goldband = Haagse Markt house meets bouwmarkt pop. Goldband brengt muziek voor stucadoors en kunstenaars. Voor dealers en voor influencers. In 2019 stapten deze drie Hagenezen met de troffel in de klauw de scene binnen om al gauw indruk te maken als energieke live act die elke tent plat speelt. Kort na het uitbrengen van hun eerste EP stonden ze al op festivals als Wildeburg en Lowlands, en hadden ze met Witte Was en Mijn Stad twee flinke zomer anthems te pakken.

Sophie Straat en Goldband komen op 27 april in het kader van de landelijke pilot met test events naar Grenswerk in Venlo. De pilot is bedoeld om ervaringen op te doen met de (snel)testinfrastructuur. De 1,5 meter en veiligheidsmaatregelen blijven gelden tijdens deze events.

Deel: