De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken wordt haar meest persoonlijke verhalen. Voor debuutalbum ‘Snowsniper’ werd S10 beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs Edison in de categorie ‘Alternative’.

Haar sound kent heel wat belangrijke basiselementen van hiphop, maar vaak maakt ze meer gebruik van haar beladen zangstem dan dat ze rapt. De producties op het album (veelal van vaste partner Sim Fane) kennen krachtige kicks en 808s in combinatie met duistere en psychedelische melodieën. S10 brengt inmiddels een nog ongekende sound dat genres overstijgt.

Live is S10 indringend, maar ook dansbaar. Samen met producer/dj Sim Fane en gitarist Mick Langenberg zijn de live shows energiek en breekbaar. Haar show op Noorderslag 2020 werd uitgeroepen een van de beste 25 optredens. Op uitnodiging van Wende trad S10 op in Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

Op uitnodiging van Into The Great Wide Open werd deze zomer op Vlieland de laatste hand gelegd aan haar tweede album. Op 24 april komt S10 voor een testevent naar Metropool in Hengelo

Deel: