De Zweedse Enoka is terug met haar nieuwe single ‘Running Hills’, de vierde single van de zangeres. ‘Running Hills’ is de nieuwe floorbanger, met een opbeurend full boost-geluid. Enoka is een Zweedse zangeres, die eerder achtergrondzang verzorgde voor namen als als Gunter, Arash en Bobby Farrell van Boney M.

“My music is energetic and will make your body move”, aldus Enoka, wijzend op de inspiratie van de compositie. “I want my audience to feel the cool vibe and heavy sound of my new single.”

Robin Jowi Andersson, de producer van ‘Running Hills’, vond dat dit dance chart-nummer perfect zou passen bij de stem van Enokas en hij had gelijk. Het nummer staat inmiddels in de hitlijsten in Zweden en de rest van Europa staat op het punt het nummer op te nemen. Andersson is een producer / songwriter / artiest in dienst van de Hydra Studios in Malmö, Zweden. Hij was al tweemaal deelnemer aan de Zweedse “P4 Nästa” songcontest, in 2016 en 2020 en werkte samen met succesvolle schrijvers / producers zoals Herbie Crichlow, Andreas Stone en Steven Lee. Hij is zelf ook nog eens voormalig lid van Coastline, een boyband opgericht door Jörgen Bergstedt, Henrik Axelsson en Herbie Crichlow in 2013.

Enoka en Robin vonden een rode draad in hoe ze wilden dat hun geluid was en het resultaat is ‘Running Hills’. In navolging van muziekstijlen van toonaangevende muzikanten, onderscheiden Enoka’s inspirerende composities en krachtige vocale vaardigheden haar van andere muzikanten. Ze heeft zichzelf het afgelopen jaar hard gepusht om te zijn waar ze nu is. Zingen, schrijven en deel uitmaken van de productie is iets waar ze al jaren deel van uit wil maken, en nu is ze dat ook. Enoka brengt niet voor niets nu haar nieuwste single ‘Running Hills’.

Deel: