Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Ibrahim Maalouf.

De Frans-Libanese jazztrompettist en componist Ibrahim Maalouf is een de grootste bruggenbouwers van deze eeuw. Hij staat bekend om zijn vermogen klassiek, jazz en Arabische muziek moeiteloos te mengen met zijn herkenbare, mystieke trompetsound. De trompettist heeft veel samengewerkt met verschillende Zuid-Amerikaanse artiesten waaronder de Chileense Ángel Parra, en Cubaanse kunstenaars zoals Roberto Fonseca, Alfredo Rodriguez, Raul Paz, Tito Puente, Harold Lopez Nussa, Omar Sosa, Yilian Canizarez en Ibeyi, dit is te horen op zijn elfde studioalbum ‘S3NS’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Ibrahim Maalouf live @ Istanbul, Turkey (2013).

Deel: