Kevin Riady heeft zijn gloednieuwe single ‘Home’ uitgebracht, een gepassioneerd en hartvol akoestisch nummer dat de luisteraars zeker in een emotionele achtbaan zal brengen. Gevestigd in Melbourne, Australië, is ‘Home’ een mooi debuut van de muzikant.

Deze perfecte, langzame verbranding omarmt de akoestische en humeurige klanken van de gitaar, aangezien de soepele stem van Riady de perfecte metgezel is. Met een opbouw die indruk maakt, is ‘Home’ een oorwurm van een perfect geproduceerd instrumentaal nummer, begeleid door prachtige zang en teksten.

‘Home’ stuurt een belangrijke en zinvolle boodschap met het idee dat thuis niet per se een fysieke plek is, maar meer dat het een persoon, een object, een gemoedstoestand of een moment kan zijn, iets dat veel mensen kunnen vinden herkenbaar.

Voor Riady is het te danken aan zijn vele avonturen in het buitenland: hij heeft als vrijwilliger gewerkt, gewerkt en gestudeerd over de hele wereld, bijna in 50 verschillende landen, zijn jarenlange ervaring meegenomen en deze gecombineerd om deze soulvolle popmelodie te maken.

Deel: