De productieve Amerikaanse singer / songwriter Anjalts mixt haar alternatieve Pop / Acoustic & Cinematic Soundscapes samen tot een eclectische artiestengeluid dat haar persoonlijkheid het beste beschrijft. Anjalts is een multi-instrumentalist en componeert en speelt alles op haar nummers voor haar aanstaande EP zelf.

Haar debuutsingle ‘Remember You’ kreeg zijn eigen betekenis toen het in april 2020 werd uitgebracht voor de levens die verloren zijn gegaan tijdens de quarantaine van Covid-19 die tot vandaag de dag nog voortduurt. Haar tweede futuristische single ‘Let’s Fly Away’ ging viraal en werd geïnspireerd door de lancering van de Space X raket in mei 2020.

Haar passie en muziek overstijgen barrières in vele genres, aangezien haar recente derde akoestische single ‘Air to Fire’ nu uit is. Het nummer belicht de vele bosbranden en opzettelijke ontbossing in het Amazone-regenwoud. Een ecosysteem waarvan Anjalts denkt dat het de moeite waard is om te beschermen. Een mooie single met een mooie boodschap dus.

Deel: