Eindelijk weer concerten in Delft! Stichting Pop Promotie Delft – POP’D – slaat de handen ineen met Lijm en Cultuur, STECK podium club bar en Delfts Collectief! Er gaan seated concerten plaatsvinden voor 100 bezoekers in gebouw de Centrale bij Lijm en Cultuur.

De concerten die in maart en april in het Delftse podium STECK zouden plaatsvinden konden geen doorgang vinden vanwege Corona. Ook evenemententerrein Lijm en Cultuur en het hier gevestigde Improve zijn door de Corona crisis getroffen. Stichting Pop Promotie Delft is maar wát blij dat Lijm en Cultuur haar faciliteiten beschikbaar wil stellen om tóch concerten mogelijk te maken.

Delfts Collectief verzorgt de support acts. Op deze manier krijgen Delftse bands ook weer de kans om op te treden én op hetzelfde podium als de gevestigde namen van de hoofd acts.

Maak er een complete avond uit van en kom eerst lekker eten bij Restaurant Het Experiment (op hetzelfde terrein). Vanaf het restaurant loop je direct de concertzaal in. Na afloop van de concerten is er ook nog de mogelijkheid om een drankje te drinken. Het terrein sluit om 24 uur.

Zaterdag 12 september
The Kik – akoestisch – dubbele show

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

Zaterdag 19 september
Ten Times a Million + support ORDR
Klinkt als: The Amazons, Kings Of Leon, Nothing But Thieves

Hun optreden op Pinkpop ’20 ging helaas niet door, maar Jan Smeets neemt de melodieuze rockanthems van het kaliber Foo Fighters en Arctic Monkeys van Ten Times a Million wél mee naar Pinkpop ’21! Kan je niet zo lang wachten? Koop dan nú je tickets!

Vrijdag 25 september
De Kraaien + support Zielige Doos
Klinkt als: Haagse alleskunners met nieuw werk

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Hoe zullen de Kraaien hun seated show neerzetten? Dit is je kans om De Kraaien met ‘Ik vind je lekker’ en ‘Pechvogel’ eens van heel dichtbij te zien!

Zaterdag 3 oktober
Monomyth + support The Mountains are Calling
Klinkt als: Pink Floyd, Ariel Pink, Steve Reich

De band debuteerde in 2013, toert sindsdien door heel Europa en speelde op festivals als Roadburn, Desertfest, Paaspop, Noorderslag en Reeperbahn. Ze verzetten de grenzen van space- en stonerrock en zijn nu met hun spannende instrumentale soundscapes te zien in deze bijzondere setting.

Deel: