Op vrijdag 11 september geeft Donnie twee concerten in de grote zaal van Paradiso. De concerten vinden plaats om 19:00 en 22:00. Elke show is toegankelijk voor maximaal 250 bezoekers.

De Fenomeen. Maradonnie. Leipie van het plein. Met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats veroverde de Amsterdamse rapper snel zijn plek aan de Nederlandse top. Zijn debuutalbum ‘Mannelogie’ werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases uit 2015. Met de daaropvolgende albums ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit.

Hier bleef het natuurlijk niet bij. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viral in 2018; wederom bewees Donnie dat hij een meester is in het creëren van hypes. In 2019 bracht hij zijn album ‘Door Het Licht’ uit, met tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Eerder dit jaar stond de viralkoning voor het eerst in de grote zaal van Paradiso. Nu keert hij terug naar dezelfde plek, maar dan met optredens voor een kleiner aantal bezoekers.

Deel: