Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 13 december 2019.

Net gehoord dat Boris ons defintief van het Brexit enigma gaat verlossen? Struikelend over de penisvissen op het strand eindelijk thuis? Geen zorgen onze Spotify lijst is er om je zorgen over het klimaat weg te nemen. Zijg neer in je zitzak en geniet, met volle teugen. Zing mee, het is advent! Je vindt nieuwe tracks van onder andere Pink, Radiohead, Pearl Jam, Guns ‘n Roses, The Scene, Racoon en vele anderen. De adventsgedachte kickt langzaam in en dan kan het wel zo zijn dat: “Zalig zijn de armen van geest, want hunner is het Koninkrijk der hemelen”, zolang je maar Spotify hebt is er verder niets om je over in de stress te dippen.Dus, luisteren, omdat het nog kan.

Mele Kalikimaka ame Hauoli Makahiki Hou

Deel: