Sioen tourt binnenkort met zijn nieuw album ‘Messages of Cheer & Comfort’ (waarvan de huidige single ‘Tourcoing’ te horen is op de radio) langs verschillende zalen in Vlaanderen. Sioenzoekt muzikanten die solo, in duo- of maximaal in trio-bezetting zijn voorprogramma willen verzorgen.

Sioen houdt van liedjes die raken, vandaar ook de titel van de tournee. Eerlijke songs die recht naar het hart gaan, geëngageerd of troostend zijn, en vanuit een ambacht zijn geschreven. We zoeken per concert een verschillende artiest die in de buurt van één van de volgende zes zalen woont:

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je nu in en wie weet speel je in het voorprogramma van Sioen.

24/1 – CC DE WOEKER, OUDENAARDE (try-out)
31/1 – CC STROMBEEK (première)
01/2 – CC MECHELEN (special ‘Chords & Cracks’ ism Koen van den Broek)
15/2 – GC DE PIT, BUGGENHOUT
22/2 – CC DE STEENOVEN, HERZELE
06/3 – CC PALETHE, PELT
13/3 – CC KNOKKE-HEIST
28/3 – CC DE GROTE POST, OOSTENDE
24/4 – HANDELSBEURS, GENT (ism Democrazy)
30/4 – CC STROMING, EVERGEM *

Deel: