Hiphopfestival WOO HAH! kondigt vandaag de eerste artiesten voor de editie van 2020 aan. Niemand minder dan KENDRICK LAMAR is de eerste headliner. Daarnaast zijn nog eens 18 artiesten bevestigd: A$AP FERG, AITCH, ARES, ASHAFAR, CHO, DABABY, EARTHGANG, GOTU JIM, HO9909, LIL KEED, LIL TECCA, MENSA, RIMON, SANTI, SKI MASK THE SLUMP GOD, TIFFANY CALVER en ZWANGERE GUY. WOO HAH! vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli 2020.

Sinds zijn debuutalbum ‘good kid, m.A.A.d. city’ uitkwam in 2012 heeft KENDRICK LAMAR zich binnen een kort tijdsbestek opgewerkt tot de huidige koning van de hiphop en één van de grootste artiesten van het moment. Albums als ‘To Pimp A Butterfly’ (2015) en ‘DAMN.’ (2017) ontvingen lovende recensies en werden door muziekcritici bestempeld als meesterwerken. Kendrick Lamar staat bekend om zijn scherpe, technische raps met veelal sociaal-politiek gelaagde teksten en de gevarieerdheid in zijn muziek. Ook heeft hij een bijzondere live reputatie, die hij begin 2018 meer dan waar maakte tijdens zijn DAMN.-tour in Ziggo Dome en op Lowlands datzelfde jaar. Volgend jaar maakt hij op WOO HAH! zijn comeback maken in Nederland.

Op 10, 11 en 12 juli 2020 zullen in totaal meer dan 60 artiesten te zien zijn op het evenemententerrein Beekse Bergen, waar weekendbezoekers ook kunnen overnachten in bungalows, op Camp WOO HAH! of op de camping. Het festival trok vorig jaar met haar weekend-vullend programma vol internationaal gerenommeerde artiesten al meer dan 37.000 bezoekers van over de hele wereld.

Deel: