Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rival Sons in 013.

Concerttip dinsdag 19 november: Rival Sons in 013

Hun laatste bezoek aan Tilburg was alweer in 2017, ze tourden met grootse rocknamen zoals Aerosmith én dit jaar kwam hun 6e studio-album ‘Feral Roots’ uit. Ozzy Osbourne noemde ze ooit: “The best band I’ve seen in a long time’’. Rival Sons, een van de betere bluesrock bands van dit moment, komen terug naar onze Main Stage!

Met het goed ontvangen debuutalbum ‘Before The Fire’ (2009) werd het vlammetje aangewakkerd, want na het eerste album kwamen nog een aantal geweldige platen: ‘Pressure & Time’ (2011), ‘Head Down’ (2012), ‘Great Western Valkyrie’ (2014) en ‘Hollow Bones’ (2016) uit. De uit-Californië-afkomstige heren brengen niet alleen veel albums uit, de band staat ook bekend om hun vele tours. Naast het openen voor grote namen als Black Sabbath, verzorgden ze in de afgelopen jaren ook de support voor Guns ’N Roses in meerdere stadions en festivals. Daarnaast wordt de band geprezen om de stijgende lijn in hun albums, en dat geld wederom voor hun 6e album ‘Feral Roots’ (2019), wat de vraag oproept: Hoe vaak kan een band zijn vorige album overtreffen? Komt het zien in 013.

Deel: