Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Michael Bublé in de Ziggo Dome.

Concerttip zaterdag 2 november: Michael Bublé in de Ziggo Dome

Op zaterdag 2 november 2019 keert Michael Bublé na 5 jaar terug naar de Ziggo Dome! De tour, die in het teken staat van zijn nieuwe album ‘Love’, ging op 13 februari van start in Tampa en doet o.a. 27 steden in de Verenigde Staten aan, waaronder Madison Square Garden in New York en Staples Center in Los Angeles.

Afgelopen zomer heeft Michael Bublé voor het eerst in twee jaar weer opgetreden. De Canadese zanger maakte in Hyde Park zijn comeback tijdens het Londense festival British Summer Time 2018. Daarnaast gaf hij in augustus shows in Dublin, Londen en Sydney, waar hij optrad voor meer dan 150.000 fans.

In zijn buitengewoon succesvolle carrière heeft Michael Bublé al meer dan vijf uitverkochte wereldtournees op zijn naam staan, vier Grammy Awards gewonnen en meer dan 60 miljoen platen verkocht. Zijn nieuwe album ❤ (love) kwam half november 2018 uit met daarop de single ‘When I Fall in Love’ die eind september van datzelfde jaar werd uitgebracht.

Michael Bublé was voor het laatst in Nederland te zien in 2014 met uitverkochte optredens in Ziggo Dome en Ahoy, die in het teken stonden van zijn Crazy Love Tour.

Deel: