Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Marvin Dee Band in het Paard van Troje.

Concerttip zondag 6 oktober: Marvin Dee Band in het Paard van Troje

Marvin Dee Band begint een nieuw hoofdstuk en vieren dit met de release van een nieuw album, een grootse release show in PAARD, Den Haag, en de nieuwe single ‘Sweetlake City!

De opkomende art-rock/americana Marvin Dee Band uit Rotterdam brengt dit najaar een nieuw album uit. De band spreekt zelf van een nieuw hoofdstuk na een lange periode van verandering en groei op persoonlijk en muzikaal vlak. Het nieuwe album heet dan ook ‘Changes’. Het begon als werktitel, vernoemd naar een nummer wat uiteindelijk het album niet eens haalde, maar de naam bleef hangen en bleek telkens weer het meest toepasselijk.

De band maakte een lange periode van verandering en groei mee, die zij nu afsluiten. Met een nieuwe gitarist, nieuwe backing-vocalisten en een nieuwe drummer is Marvin Dee Band helemaal herboren. Op het nieuwe album staan 11 prachtige nummers die elk een stukje van het verhaal van Marvin Dee Band blootleggen.

De band trapt hun nieuwe hoofdstuk af in PAARD in Den Haag, waar zij op 6 oktober de release van het album op spectaculaire wijze zullen vieren met een extra grote bezetting incl. blazers, strijkers en gastmuzikanten. Het album komt vooralsnog alleen op CD en vinyl uit en verschijnt dus nog niet op de streaming diensten. Op 4 oktober verschijnt wel de 4e single van het album digitaal.

Deel: