Afgelopen week verscheen het langverwachte debuutalbum Suzan & Freek. Op ‘Gedeeld Door Ons’ staan tien nieuwe, eigen composities, die de veelzijdigheid van het succesvolle duo laten horen.

Met ‘Gedeeld Door Ons’ wordt meteen duidelijk dat de hitsingle ‘Als Het Avond Is’ allesbehalve een toevalstreffer was. Het album laveert moeiteloos en speels langs een keur aan stijlen: van Franse en hiphop-invloeden op ‘Blauwe Dag’, tot disco en funk op ‘Deze Is Voor Mij’, via de pop van ‘Nog Even Dit’ en ‘Neem Me Mee’, naar het luisterlied ‘Lied Voor Niemand Anders’.

Freek: “Wij willen vooral als Suzan & Freek blijven klinken, welke liedjes we ook opnemen. ‘Gedeeld Door Ons’ is een album waar we enorm trots op zijn en dat van begin tot eind exact laat horen wie we zijn en waar we voor staan. We kunnen niet wachten om ‘Gedeeld Door Ons’ aan de wereld te laten horen.”

Het album wordt gevolgd door een uitgebreide en vrijwel uitverkochte theatertour door Nederland. In april 2020 volgt een clubtour langs de grotere zalen, waarbij Suzan & Freek voor het eerst met een band op pad gaan.

Deel: