Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Young The Giant in het Paard van Troje.

Concerttip woensdag 18 september: Young The Giant in het Paard van Troje

Sinds 2011 verovert Young The Giant de harten van de indie liefhebbers met festival hits als ‘My Body’ en ‘Cough Syrup’. De vrolijke, energie nummers (met een meezinggehalte dat door het dak schiet) zijn je vast en zeker niet ontgaan en komen nog zeer regelmatig voorbij op radio en in playlists. Nu komt de band op 18 september naar het Paard, inclusief een splinternieuwe plaat!

In het begin van dit decennium brak Young The Giant door met hun self-titled album waarbij de energieke ritmes met een hoge dansbare factor kenmerkend zijn. Nu komen ze met ‘Mirror Master’ waarmee ze inmiddels 4 albums rijk zijn. Ondanks dat ze met dit kunstwerk een ietwat volwassenere toon aannemen is de indie-vibe van mijlen ver te horen. En dat is precies de reden dat we zo van deze band houden!

Deel: