WARE – Plastic

Het begon allemaal officieel in 2018, maar Andre en Bas ontmoetten al tien jaar eerder, toen ze muziek maakten als Tomorrow Starts. Donkere en intense nummers die een weerspiegeling waren van hun soms humeurige gevoelens. In 2017 ontmoette Bas Eric, die in die periode besloot om muziek nog meer als integraal onderdeel van zijn leven te maken. Eric startte als gitarist bij Tomorrow Starts, tot ze aan het einde van de zomer van 2018 van studio wisselden om dan ook maar onder een nieuwe naam met nieuwe muziek aan de gang te gaan. “De nieuwe omgeving had een zeer creatieve impact op ons”, aldus WARE.

WARE is een knapperige en melodische cross-over van veel van hun muzikale invloeden. Zeg maar een grappige mix vann 80’s pop, Italo Disco, Brit Rock, New Wave en Electro. De nummers gaan over vrijheid, expressie en verandering en daar zijn we altijd voor in bij Maxazine. ‘Plastic’ klinkt dan ook alsof het is opgenomen aan het eind van de jaren 80, in een periode met Tom Petty, China Crisis en The Smiths.

Deel: