Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gossip in Paradiso.

Concerttip dinsdag 16 juli: Gossip in Paradiso

Al meer dan een decennium verovert Gossip de podia en festivals met hun opzwepende combinatie van dance-punk, disco en soul. Met de overweldigende stem van frontvrouw Beth Ditto als belangrijkste ingrediënt, aangevuld met catchy gitaarriffs, beukende drums en natuurlijk de wereldhits ‘Heavy Cross’ en ‘Standing In The Way Of Control’, weet Gossip hun shows vakkundig tot een kookpunt te brengen. Dat hun muziek dansbaar is, bewijzen de vele remixen van hun muziek door onder andere Soulwax, Tiga en MSTRKRFT. De succesvolle solocarrière van Beth Ditto dwong de band tot een korte rustpauze, inmiddels zit Gossip weer vol energie om hun publiek omver te blazen. Speciaal voor het tienjarig jubileum van het succesalbum ‘Music For Men’ komt Gossip weer bij elkaar.

Deel: