Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Christina Aguilera in de Ziggo Dome.

Concerttip maandag 8 juli: Christina Aguilera in de Ziggo Dome

Op maandag 8 juli 2019 keert Christina Aguilera na een afwezigheid van 13 jaar terug naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome! Met ‘The X Tour’ brengt Christina Aguilera zowel bekende hits als ‘Dirrty’, ‘Genie in a Bottle’, ‘Ain’t No Other Man’ en ‘Fighter’, als favorieten van haar laatste album ‘Liberation’ (2018) ten gehore. De zesvoudig Grammy Award-winnares staat bekend om haar zeer krachtige stem en vele hits. Wereldwijd verkocht ze meer dan 43 miljoen albums en behaalde ze 5 nummer 1-singles in de Billboard Hot 100 charts.

Deel: