Wil je als festivalliefhebber deze zomer eens wat anders dan anders? Een festival waarbij niet alleen je oren in de watten gelegd worden, maar waarbij je hele holistische menszijn een make-over kan krijgen? Denk dan eens aan het Couleur Cafe festival dat al sinds jaren in de Belgische hoofdstad Brussel wordt gehouden. Op 28, 29 en 30 juni verandert het plein onder het Atomium in Brussel in een grote internationale bazaar waar je al je zintuigen kan laten kennismaken met het beste wat de wereld te bieden heeft. Op maar liefst 6 stages kun je genieten van de grootste internationale artiesten, maar je ook laten verassen door de nieuwe artiesten die hier gedurfd geprogrammeerd worden.

Namen? Wat dachten jullie van: Goran Bregovic, Hamza, Les Amazons d’ Afriqie, Kojaque, Lauryn Hill, Salif Keita, Sean Paul, Tamino en Zwangere Guy? En dat is dan nog maar een handvol van de zeer brede en hoogwaardige programmering. Tel daarbij op de voor ‘ons Hollanders’ zeer schappelijke entreeprijs van slechts 42 euro per dag of een combiticket van 85 euro voor de volle drie dagen en je weet gewoon dat dit een zeer geschikt festival is om eens lekker de zomer te vieren.

Meer info via www.couleurcafe.be

Deel: