Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gov’t Mule in Podium Victorie.

Concerttip zondag 9 juni: Gov’t Mule in Podium Victorie

We kunnen Gov’t Mule met gerust hart een van de beste Southern rockbands noemen. Wat begon als een side-project van Warren Haynes en Allen Woody, bekend van de (nog) legendarische(re) Southern rockband The Allman Brothers, is inmiddels uitgegroeid tot een icoon van de scene.

Roots-, blues-, soul- en ook funkliefhebbers komen aan hun trekken bij Gov’t Mule. De Amerikanen staan erom bekend indrukwekkende liveshows te geven waarin je vanzelf wordt meegezogen in trip die Southern rock kan zijn. Een lekker lange trip, want lang uitgesponnen jams zijn het handelsmerk van de band. We zijn trots deze helden in Alkmaar te mogen ontvangen!

Deel: