Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tom Walker in het Paard van Troje.

Concerttip zaterdag 18 mei: Tom Walker in het Paard van Troje

De Schotse singer-songwriter, Tom Walker, brak door met zijn internationale hitsingle ‘Leave A Light On’, dat één van de grootste nummers van 2018 werd en ook op de wereldwijde Sony Bravia TV-campagne werd uitgebracht. Deze plaat stond op nummer 1 op iTunes in wel 17 landen, wereldwijd werden er meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht en werd het 300 miljoen keer gestreamd.

Tuurlijk ging deze plaat ook nog eens platina in het VK, Frankrijk, België en Nederland, en dubbel platina in Italië en Zwitserland en stond op nummer 4 in de European Airplay Chart. Hieruit kwamen alleen maar mooie dingen voort, zoals zijn eigen (uitverkochte) headlineshow over de hele wereld, maar ook was hij de support-act voor geweldige artiesten zoals: George Ezra en The Script. Ook heeft hij afgelopen jaar alleen al voor veertig festivals gespeeld.

Deel: