Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rod Stewart in de Ziggo Dome.

Concerttip zondag 12 mei: Rod Stewart in de Ziggo Dome

De Britse rockzanger Rod Stewart komt op zondag 12 mei naar de Ziggo Dome! Met zijn kenmerkende stem, stijl en songwriting overstijgt Rod Stewart alle genres uit de muziekgeschiedenis, van rock, folk en soul tot R&B; het maakt hem een van de weinige artiesten die in elk decennium van zijn carrière albums in de top van de hitlijsten heeft gehad. Rod’s shows in 2019 beloven bol te staan van zowel klassiekers als recente hits, allemaal in zijn herkenbare stijl.

Belangrijke info: de A10 is op 12 mei in één richting afgesloten (vanaf A4/A10 West, knp. De Nieuwe Meer tot aan de A2/A10 Oost, knp. Amstel). Maak gebruik van de A10 Noord of de A9. De A10 is op 11 mei in één richting afgesloten (vanaf A4/A10 West, knp. De Nieuwe Meer tot aan de A2/A10 Oost, knp. Amstel). Maak gebruik van de A10 Noord of de A9. Er is geen treinverkeer tussen Schiphol en Amsterdam Bijlmer/Weesp. Reizigers worden omgeleid via Amsterdam CS. Meer informatie vind je hier.

Deel: