Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Troye Sivan in AFAS Live.

Concerttip dinsdag 5 maart: Troye Sivan in AFAS Live

Met ‘My My My!’ is Troye Sivan klaar voor zijn grootste Verenigd Koninkrijk en Europatour tot nu toe. De concertreeks van de zanger, met een MTV Europe Music Award en Teen Choice Award op zijn naam, startte op 23 februari in Glasgow, Verenigd Koninkrijk en eindigt op 21 maart in Oslo, Noorwegen.

Onlangs was hij te gast tijdens de Amerikaanse tv-programma’s Saturday Night Live en The Ellen DeGeneres Show en verscheen hij als verrassingsact tijdens de Reputation Stadium Tour van Taylor Swift. Troye Sivan, die meer dan zestien miljoen Spotify luisteraars heeft, verscheen op covers van diverse internationale tijdschriften. Binnenkort zal hij bovendien samen met Nicole Kidman en Russel Crowe te zien zijn in de langverwachte film ‘Boy Erased’ die op 8 februari verscheen in de Nederlandse bioscopen.

Deel: