Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Graham Gouldman in het Concertgebouw.

Concerttip zondag 10 februari: Graham Gouldman in het Concertgebouw

Graham Gouldman, schrijver van hits als ‘No Milk Today’, ‘I’m Not In Love’ en ‘Dreadlock Holiday’, komt naar de Kleine Zaal voor een intiem optreden. Met toetsenist Ciaran Jeremiah en gitarist Iain Hornal reist hij door zijn imposante oeuvre.

Graham Gouldman
Een van de beste liedjesschrijvers van de twintigste eeuw komt naar de Kleine Zaal: Graham Gouldman, schrijver van hits als ‘No Milk Today’ (voor Herman’s Hermits), ‘Bus Stop’ (voor The Hollies) en ‘For Your Love’ (voor The Yardbirds). En dat zijn dan alleen nog maar de liedjes die hij schreef voor anderen. Als lid van 10cc scoorde hij wereldhits met tijdloze klassiekers als ‘I’m Not In Love’, ‘The Wall Street Shuffle’ en ‘Dreadlock Holiday’.

Heart Full of Songs
In zijn programma Heart Full of Songs speelt Graham Gouldman intieme versies van al deze hits. En meer. Bijgestaan door toetsenist Ciaran Jeremiah en gitarist Iain Hornal reist Graham Gouldman door zijn imposante oeuvre. Een unieke kans om een bijzondere liedjescomponist van dichtbij aan het werk te horen.

Deel: