Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danny Vera in Paradiso.

Concerttip zondag 23 december: Danny Vera in Paradiso

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn muzikale omlijsting van het programma ‘Voetbal Inside’ van Johan Derksen, en zijn memorabele bijdragen aan ‘De Wereld Draait Door’ en ‘RTL Late Night’. Bezoekers van zijn clubshows ontdekken het eigen werk van deze rasartiest, en zijn eerste twee theatertours ‘The New Black & White’ en ‘Between the Dark & Daylight’ zorgen – vooral tot eigen verwondering – voor volle, dan wel uitverkochte zalen.

De grote zaal van Paradiso ging er vervolgens in oktober 2017 met speels gemak achteraan. Dit jaar valt de kerst iets vroeger, want op zondag 23 december volgt er wederom een speciaal concert in Paradiso met de voltallige band, de Aristo Hornz, en wellicht nog wat verrassingen.

Deel: