Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Marco Borsato in Carré.

Concerttip woensdag 5 december: Marco Borsato in Carré

Marco Borsato is dit jaar 20 jaar ambassadeur van War Child. Daarom viert hij op woensdag 5 december zijn jubileum met een uniek concert in Carré voor War Child. Een extra concert aan het einde van een succesvolle clubtour Thuis. De opbrengst van de avond gaat naar War Child.

“Ik wil niet alleen een naam zijn. Ik wil echt toegevoegde waarde hebben”, aldus Borsato, als oprichtster Willemijn Verloop hem in 1998 vraagt om ambassadeur te worden van War Child. Vanaf dag één voelt Borsato zich helemaal thuis bij de organisatie die zich wereldwijd inzet om oorlogskinderen te helpen. Hij is geregeld op het kantoor in Amsterdam en gaat op pad naar de gebieden waar War Child actief is. Daar ziet hij met eigen ogen wat oorlog met kinderen doet en wat zijn organisatie doet om hen te helpen.

Deel: