15 jaar Toppers in Concert!!! Een mijlpaal die het aankomende jaar groots gevierd gaat worden. Vrijdag 31 mei & zaterdag 1 juni 2019 vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15-jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2019 is Happy Birthday Party ‘ The Best Of’ Jubileumeditie.

Met ruim 3 miljoen bezoekers blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij het vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die ze dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig oer-Hollands en ‘Over de Top’! De dresscode is dus feestelijk rood voor de tweede ring, wit voor de eerste ring en blauw voor het veld. Dit alles met een kleine touch of gold.

Speciale gasten als The Weather Girls (bekend van de discoklassieker ‘It’s Raining Men’), feest act nummer 1 Snollebollekes (o.a. ‘Snollebolleke’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’), Soulman Jimi Bellmartin (winnaar ‘The Voice Senior’) en T-Spoon (o.a. ‘Sex On The Beach’, ‘No Time To Waste’) maken het Toppers verjaardagsfeest compleet. Maandag 12 november a.s. om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop.

Deel: