Op 3 december 1968 werd de beroemde tv-special Elvis Presley’s ’68 Comeback Special – zijn terugkeer naar live optredens na een pauze van 7 jaar waarin hij alleen maar op het witte doek te zien was – uitgezonden via NBC. Om dit feit te vieren wordt er een 50th Anniversary Deluxe Edition uitgebracht. Een 5 cd’s en 2 Blu-Ray’s tellende box met daarop alle audio- en video opnames van de tv-special.

 

In detail: de 50th Anniversary Deluxe Edition bevat de audio- en video opnames van zowel de stand-up en sit-down optredens, en een groot aantal opnames van repetities, edits en studiosessies. Buiten al dit moois krijg je er ook nog een mooi boek bij met zeldzame foto’s en nog veel meer.

CD-1: ELVIS (NBC-TV Special) het originele album plus outtakes
CD-2: De eerste “sit-down” en “stand-up” shows – 27 en 29 juni 1968
CD-3: De tweede “sit-down” en “stand-up” shows – 27 en 29 juni 1968
CD-4: Eerste en tweede repetities in Elvis’ kleedkamer – 24 en 25 juni 1968
CD-5 ‘The Wrecking Crew Sessions’: studio outtakes van de special – 20-23 juni 1968
Blu-Ray 1-2: Originele en extended cuts van de televisie special, complete sit-down en stand-up shows en outtakes

Deel: